Search

Bagaimana untuk anda rebut peluang yang menarik ini dan membuat banyak penjimatan dari Air Asia ZERO Fares?
http://bit.ly/AAzerofare


Promosi ‘Air Asia ZERO FARES’ Kembali Lagi!
33 Juta tempat duduk menanti anda!

Ini berita baik buat anda yang selalu travel ke serata Asia. Air Asia akan melancarkan promosi ‘Air Asia Zero Fares’ dimana anda boleh mula menempah tempat duduk favorite anda bermula dari 13 June hingga 19 June 2016,  dan jangkaan perjalanan  adalah untuk tempoh dari 4 Jan 2017 – 21 Aug 2017, masa yang terhad dengan pilihan 33 juta tempat duduk untuk  anda penuhkan.
Air asia memang menawarkan harga tambang murah yang menarik dan tidak wajar dilepaskan buat para backpackers’ mahupun pelancong tegar yang sentiasa ternanti-nantikan masa yang sesuai untuk merebut tawaran yang menarik ini. Memang wajarlah Air Asia dengan moto ‘Now Everyone Can Fly” yang telah membuka peluang kepada mereka yang kurang berkemampuan untuk travel ke serata Asia malahan seluruh dunia.

http://bit.ly/AAzerofare

Bagaimana untuk anda rebut peluang yang menarik ini dan membuat banyak penjimatan dari Air Asia ZERO Fares?

1. Cepatkan process booking anda dengan mendaftar sebagai ‘BIG Shoot’.
Dengan mendaftar ‘BIG Shoot” ia akan memudahkan anda daripada sebarang masalah pembayaran. Anda juga boleh menguruskan akaun anda dan kembali “Manage My Booking” untuk melengkapkan urus niaga anda tanpa masalah menempah semula tiket anda! Mudah kan? Hanya klik link berikut:
http://bit.ly/AAzerofare2. Mendaftar dengan BIG Paay.
Dengan mengunakan servis BIG Paay process tempahan dan checkout lebih pantas hanya dengan 1 klik sahaja. Apa yang anda perlukan hanya masukkan kad pilihan anda, masukkan CVV kod dan bayar. Sudah tentu anda tidak perlu risau dengan BIG Paay sebab maklumat disimpan dengan selamat yang diperakui oleh Payment Card Industry-Data Security Standard (PCI-DSS) Council.
3. Rancanglah perjalanan anda lebih awal
Merancang perjalanan adalah langkah yang bijak untuk mengelakkan anda ‘frust’ menonggeng dikemudian hari disebabkan masalah kenaikan tambang atau tempat duduk yang penuh. Sebaik-baiknya anda telah siap sedia dengan pelan sokongan sekirannya perancangan awal tidak menjadi seperti yang anda harapkan. Sebaiknya anda boleh bersedia dengan nama penuh dan tarikh lahir untuk mempercepatkan process tempahan terutamanya bila adanya promosi seperti Air Asia ZERO Fares ini. Anda boleh juga masukkan butiran tersebut terlebih dahulu di bahagian “Keluarga & Rakan Saya’ di ‘Profile Saya’ untuk menjimatkan masa!
Tips: Elakkan merancang perjalan terutamanya ketika Cuti Umum dan Cuti Sekolah untuk elakkan anda ‘frust’. Seeloknya rancanglah perjalanan di sekitar seminggu sebelum atau selepas cuti sekolah.
http://bit.ly/AAzerofare

http://bit.ly/AAzerofare

4. Jika semuanya Tidak Menjadi, Go Mobile!
http://bit.ly/AAzerofare
Sekiranya anda kerap kali berhadapan dengan ‘Waiting Room’ cubalah dengan membuat panggilan terus. Hanya log in ke mobile.airasia.com menggunakan telefon pintar anda atau download AirAsia Mobile App untuk tempahan yang pantas.

5. Untuk Lebih Penjimatan dan Lebih Pantas Gunakan Value Pack!
Dengan menggunakan ‘Value Pack’ anda boleh membuat banyak penjimatan dengan memilih ‘favourite add-ons bundle’ yang kebiasaanya dengan berat 20 kg bagasi yang telah diperiksa makanan dan tempat duduk yang standard. Value Pack hanya ada ketika peringkat awal tempahan tiket di airasia.com . (jangan sampai terlepas ya!)
6. Tips-Tips PENTING!
-Anda hanya diberikan masa hanya 10 minit setiap kali anda berada di laman ‘Search’ dan ‘Search Flights’. Berada terlalu lama boleh menyebabkan anda dihantar ke ‘Waiting Room’
-Jangan gunakan multiple tab semasa membuat carian tambang dengan menggunakan Browser yang sama, sebab ia tidak membenarkan anda untuk membuat tempahan/ pembayaran. Akhirnya boleh menyebabkan anda tersalah tarikh perjalanan.
-Pastikan anda ‘Disabled’ ‘pop-up blockers’ untuk memastikan kelancaran process pembayaran.
-Anda akan dibawa ke ‘Waiting Room’ sekirangnya anda mengunakan masa yang lebih untuk membuat carian. Jadi jangan ‘Refresh’ browser anda hanya teruskan seperti biasa, jika tidak anda akan dihantar ke ‘Waiting Room’ yang baru.

Nak Pergi Mana Bila Dah Ada Promosi Air Asia ZERO Fares?
Ada beberapa tempat menarik yang anda boleh cuba terokai dengan menggunakan promosi Air Asia ZERO fares itu nanti. 

Bangkok Thailand
Merupakan salah satu destinasi perlancongan yang terkenal di dunia. Kalau anda memang seorang kaki shopping, anda patut pergi syurga membeli belah ini. Disamping itu, ia menawarkan tempat-tempat menarik dan bersejarah untuk dilawati, ia juga menghidangkan beberapa pulau yang indah sekiranya anda sukakan pantai, debu pasir dan pokok kelapa yang melambai.

http://bit.ly/AAzerofare

Macao
Menjejakkan kaki ke Macau seolah-olah mengamit anda ke masa yang lampau iaitu kembali ke zaman Portugis disamping ia merupakan tempat perjudian yang terkenal di Asia. Anda boleh lawati beberapa tempat yang wajib seperti The Ruins of St Paul, Macau Tower untuk mencuba aksi buggy jump serta melawat The Fisherman's Wharf yang seperti anda berada  di Rome.Boracay
Kalau anda suka pasir dan pantai anda patut datang ke tempat yang paling cool dan ohsem ni. Pernah disenaraikan antara pantai yang patut dilawati oleh pelancong seluruh dunia. Antara aktiviti yang anda boleh lakukan seperti snoorkling, Cliff Diving dan menunggang kuda.Taipei
Kalau anda orang yang suka kebudayaan dan keagaamaan anda wajar lawati Taipei. Antara tempat-tempat yang anda boleh lawati adalah seperti Muzium Istana Negara dan Muzium Miniatur Taiwan. Anda juga boleh melawati Taipei 101 yang merupakan salah sebuah bangunan tertinggi didunia atau beriadah dan bersantai di 228 Peace Park.
Busan
Kalau anda pengemar K Pop sudah tentu anda perlu jejakkan kaki kesini. Ia menjanjikan pantai yang memukau, pulau yang indah dan panorama yang tidak boleh dilupakan. Makanan laut yang sedap dan lazat juga bisa menambat hati para pelancong ke sini.Cari Air Asia ZERO Fares 

http://bit.ly/AAzerofare