Search

Senarai Hotel Buffet Ramadhan di Selangor Tahun 2016 Jom Terjah!


Negeri Selangor Darul Ehsan turut terkenal dan kaya dengan pelbagai menu dan juadah yang boleh dijadikan santapan terutama menjelang berbuka puasa Ramadhan.

Menjelang bulan puasa Ramadhan 2016 kali ini, pelbagai restoran, kedai makan dan hotel di Selangor meneruskan tradisi seperti biasa seperti tahun-tahun sebelumnya menawarkan promotion pakej harga terbaik dan harga murah bagi menyediakan menu dan juadah berbuka puasa untuk kalangan umat Islam mahupun yang juga bukan Islam.

Antara menu dan juadah buka puasa yang pastinya akan menjadi pilihan hotel di Selangor bergantung kepada perancangan hotel masing-masing untuk ditawarkan kepada anda semua antara lainnya ialah BBQ, Kambing Golek, Murtabak, Roti John, Beriyani Kambing, Roti Arab, Lemang Durian, Dodol, Cendol Istimewa, Mee Udang Sado, Ayam Golek Krim, Kebab Turki dan banyak lagi menanti anda.

Berikut antara hotel-hotel di Selangor yang menawarkan buffet Ramadhan pada tahu 2016. Boleh klik di link nama-nama hotel tersebut untuk ke website hotel-hotel yang menawarkan buffet ramadhan di negeri Selangor pada tahun 2016. Selamat Berbuka Puasa ya!!

Grand Blue Wave Hotel Shah Alam Selangor 


Monterez Golf & Country Club Selangor 


De Palma Hotel Group 
Shah Alam | Kuala Selangor| Ampang | SACC


Laman Kayangan Seksyen 7


Tropicana Golf & Country Resort


The Club Bukit Utama


Kelab Golf Seri Selangor


Jardin Villa