Search

Dari RM775 Dengan Cathay Pacific Ke 50 Destinasi Seluruh Dunia! Masa Terhad!

CATHAY PACIFIC LANCARKAN MITM PADA HARGA DISKAUN! 


PENERBANGAN SEMURAH RM775 KE 50 BANDAR-BANDAR! TIKET MURAH UNTUK TAIWAN, JEPUN, KOREA SELATAN! MASA BERLEPAS SEHINGGA 31 JULAI 2017!

Cathay Pacific juga memperkenalkan diskaun pada harga istimew! Tiket penerbangan pergi balik dari RM775 dan seterusnya, terdapat sehingga 50 destinasi untuk anda pilih, termasuk Hong Kong, Taipei, Seoul, Tokyo, Osaka, Pulau Jeju, dan banyak lagi tempat.

Masa pembelian: Sekarang! ~ 15 Ogos 2016 
Masa berlepas: 1 Ogos 2016 ~ 31 Jul 2017Lihat apa yang murah!


Jom kita lihat contoh bagi penerbangan ke Taipei pada harga RM935. So yang ini confirm anda kena transit di lapangan terbang Hong Kong. Bandar-bandar lain termasuk Seoul pada harga RM1292 juga agak murah untuk anda sambar!


Kalau anda teliti betul-betul, promosi MAS lebih berbaloi kerana penerbangan MAS adalah non-stop. Tetapi offer Cathay Pacific, anda boleh ambil penerbangan sehingga 31 Julai 2017 berbanding dengan MAS hanya hingga 31 Mac 2017, so dari segi masa Cathay Pacific  ada kelebihan dari segi masa/ Jadi anda ada banyak pilihan disini. Cantik!

MITM Bebaloi Dengan Wang Anda!


Untuk dapatkan tiket pada harga murah, kami cadangkan anda buat  tempahan online, kemudian cari dan akses kepada MITM (agensi-agensi pelancongan tempatan lain yang menyokong). Selalunya online lebih murah jika dibandingkan membeli dikaunter. Confirm beraloi-baloi!

Anda boleh pilih tiket penerbangan ke seluruh dunia!Info Bagasi


Laman web rasmi Cathay Pacific memaparkan 20kg bagasi, walaubagaimanapun, bila seseorang membuat tempahan tiket ke Taipei, ia tunjukkan 30kg. Selalunya setiap Peruntukan Bagasi penerbangan yang berbeza, minimumnya adalah sekurang-kurangnya 20kg, wow menarik ni!

Semuanya dengan bagasi 30 kg!

Bagaiman Untuk Membuat Tempahan?


Hanya pergi ke laman promosi Cathay Pacific's (klik sini), peringatan! anda mesti guna link offer ini, atau anda terlepas offer yang meleleh ini!

Jadi apa tunggu lagi? Segera ke laman rasmi promosi Cathay Pacific!

Taipei Hanya RM914 Sahaja!Tips/ Perkongsian:

Perlu diingatkan bagasi untuk Indirect flight akan sampai terus ke destinasi akhir, jadi jangan tanya bagasi anda. Cathay Pacific akan berlepas dari KLIA, anda akan dapat 2 boarding pass masa check in di KLIA, transit di lapangan terbang Hong Kong.

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan anda boleh tanya kami di facebook disini.

Jangan lupa tekan butang Share dan tag kawan-kawan anda yang sekepala tentang berita yang menarik ini. Kami akan kongsikan lagi maklumat travel terkini!