Search

Percutian Di Utara Pasti Meriah Dengan Resort Mewah Zamani's Place


Zamani’s Place yang terletak di Yan, Kedah ini merupakan sebuah resort mewah yang pasti akan memberikan ketenangan pada anda yang ingin lari dari kesibukan bandar. Zamani’s Place berada di kawasan yang jauh dari kesibukan kota kerana ia berdekatan dengan sawah padi dan gunung Jerai. Selain itu juga, Zamani’s Place ini sangat berhampiran dengan bandar kecil di kawasan tersebut dan terdapat banyak kedai makan yang sangat lazat disana.Disini juga sangat sesuai jika anda ingin bercuti bersama keluarga anda.

Pakej Bilik

Di Zamani’s Place mempunyai 8 bilik secara keseluruhan.Biliknya ialah 3 Double Bedrooms, 3 Twin Sharing Rooms & 2 Deluxe Rooms. Pengunjung boleh juga menyewa kesemua bilik di Zamani’s Place jika anda ingat bercuti bersama keluarga besar anda. Berikut adalah pakej bilik di Zamani’s Place :

Kesemua Bilik - 24 Pax (8 Bilik @ MYR 2000- Termasuk Sarapan Pagi)Double Bedroom (1 Super King Bed, Sesuai Untuk 2 orang dewasa + 1 Kanak-kanak. Setiap bilik disediakan -Air Panas dan Sejuk - Pembuat Kopi - Safety Deposit Box- Mini Bar - Penghawa Dingin & Kipas - Television)

Price : Weekdays - RM289

Weekends - RM 300Twin Sharing (2 Single Beds. Sesuai Untuk 2 orang dewasa + 1 Kanak-kanak. Setiap bilik disediakan -Air Panas dan Sejuk - Pembuat Kopi - Safety Deposit Box- Mini Bar - Penghawa Dingin & Kipas - Television)

Price : Weekdays - RM 289

Weekends - RM 300Deluxe Room (1 Queen Bed + 1 Single Bed . Sesuai Untuk 2 orang dewasa + 1 Kanak-kanak. Setiap bilik disediakan -Air Panas dan Sejuk - Pembuat Kopi - Safety Deposit Box- Mini Bar - Penghawa Dingin & Kipas - Television)

Price :Weekdays - RM 550

Weekends - RM 580Di Zamani’s Place ini mereka menyediakan kolam renang secara peribadi. Jadi sangat sesuai untuk anda yang inginkan privasi. Jika berada disini,pemilik resort ini tidak akan melayan anda sebagai pelanggan tetapi akan melayan anda seperti ahli keluarga mereka sendiri.Hubungi Zamani’s Place

Website : http://zamanisplace.com/
Facebook : https://www.facebook.com/ZamanisPlace/
Telefon : Zaim | +60 11 26276589
​                Anis | +60 13 3175175
Email : zamanisplace@gmail.com / zaim@zamanisplace.com
Alamat : Jalan Pantai Murni, 06900 Yan, Kedah