Search

Gadis Ini Enjoy Gila Bercuti Di Boracay Selama 8 Hari Dengan Bajet Cuma RM838! Ini Tipsnya




Cakap mengenai bercuti ini siapa je yang tak suka kan? Baik dalam atau pun luar negara, hati rasa tenang je bila dapat bercuti. Dapat lupakan seketika kerja yang bertimbun-timbun dekat office itu!
Kali ini kami nak share percutian ‘bajet’ yang awesome ke Boracay Filipina oleh gadis ini. Memang terbaik, katanya bajet lebih kurang RM838 je termasuk tiket flight dan segala aktiviti di sana.




Peh, tapi syaratnya. Jom baca perkongsian beliau, boleh bookmark siap-siap kot satu hari nant korang pula nak bercuti ke sana.

RM838 Bajet merangkumi semua

screen-shot-2016-09-19-at-1-27-26-am

Penuh aktiviti

screen-shot-2016-09-19-at-1-27-36-am

Hari kelapan, balik Malaysia

screen-shot-2016-09-19-at-1-27-48-am

Nota penting

screen-shot-2016-09-19-at-1-28-11-am